Help

Beste bezoeker.

Deze pagina zal u helpen bij het optimaal gebruik van onze website.

Bent u reisagent? Gelieve naar deze pagina te gaan.

 

Een hotel vinden naar uw wensen

Indien u al een account heeft : gelieve eerst in te loggen via de knop "Login" bovenaan rechts.

Indien u nog geen account heeft, kunt u dat doen via de knop "Registreer" bovenaan rechts. U kunt ook uw aanvraag doorsturen zonder eerst te registreren. Uw account wordt op dat ogenblik automatisch door het systeem voor u aangemaakt.

Om een hotel te zoeken kunt u op de homepagina uw zoekopdracht beginnen door een bestemming of een type reis te kiezen .

Wanneer u deze keuze heeft gemaakt, komt er links een filtersysteem beschikbaar. Deze filters stellen u in staat om doelgericht te gaan zoeken op prijs, aantal sterren, landen enz. U selecteert de nodige filters (aan- en uitvinken) en drukt vervolgens op "filter toepassen"

U kunt in de lijst rechts op een hotel klikken (via de knop meer info of via de foto) om van dat hotel de detailpagina en de prijzen te zien.

 

Een vrijblijvende aanvraag doen bij uw reisagent:

Middels de functie “aanvraag” kunt u automatisch een email sturen naar uw reisagent om meer gegevens over deze accommodatie te ontvangen.
U selecteert daartoe uw eigen reisagent via het systeem.  Dat kan door uw postcode in te voeren waarna het systeem een voorstel doet van een reisagent dicht in uw buurt, of door direct de postcode van een door ons geselecteerde reisagent in te toetsen.

Er zijn twee mogelijkheden :

1. U heeft nog geen account op de website

In de detailfiche van elk hotel staat een knop "aanvraag". Indien u hierop klikt wordt dit hotel toegevoegd aan uw aanvragenlijst (zie bovenkant scherm). U kunt meerdere hotels in deze aanvraaglijst plaatsen.

Om het overzicht te zien van uw geselecteerde aanvragen, klikt u bovenaan de pagina op "Uw aanvraag".

U kunt alvorens uw aanvraag/aanvragen te verzenden, in deze lijst nog aanpassingen aanbrengen.

Indien u alle hotels heeft toegevoegd, vult u de gevraagde velden verder in en drukt u op "send".

Wanneer u uw postcode ingeeft, krijgt u dus een voorstel van een reisagent in de buurt van uw ingevulde postcode. Deze keuze is niet bindend. Het staat u vrij om de postcode in te geven van de gemeente van de reisagent waar u beroep wenst op te doen.

 

2. U heeft al een account op de website

Gelieve in te loggen via de knop "Login" bovenaan rechts.

U kunt nu op zoek naar het hotel van uw dromen zoals hierboven uiteengezet.

Omdat u ingelogd bent, heeft u twee keuzes: u kunt een hotel toevoegen aan "uw aanvraag" of dit hotel toevoegen aan "uw wenslijst". Deze wenslijst zorgt er voor dat u bij uw volgende vakantieplannen dit hotel snel terug kunt vinden. Hiertoe drukt u bovenaan rechts op "Uw wenslijst" .

De hotels die u toevoegt aan "uw aanvraag" kunt u dus vervolgens weer verzenden naar de reisagent van uw keuze.

 

Uw wenslijst

Deze wenslijst zorgt er voor dat u bij uw volgende vakantieplannen dit hotel snel terug kunt vinden

Gelieve u te registreren  en vervolgens in te loggen via de knop "Login" bovenaan rechts.

U kunt nu op zoek naar het hotel van uw dromen. Omdat u ingelogd bent, heeft u twee keuzes: u kunt een hotel toevoegen aan "uw aanvraag" of dit hotel toevoegen aan "uw wenslijst"...

De hotels die u toevoegt aan "uw aanvraag" kunt u dus vervolgens weer verzenden naar de reisagent van uw keuze.

 

U heeft een account maar u bent de gegevens daarvan verloren?

Op de pagina "login" , kunt u steeds op Uw wachtwoord vergeten? Klik hier... drukken . Na het invullen van uw emailadres zal u een nieuw wachtwoord per mail worden toegestuurd.