&Beyond Phinda Lodges

Meer info (vluchten, transfers,...) over Zuid-Afrika

Dit indrukwekkende privé game reserve (23000ha) telt 7 habitats en vormt een thuis voor o.m. de Big Five en meer dan 3000 van de zeldzame Nyala-antilopes. Phinda airstrip op 45 min.

Faciliteiten:


 

 

Accommodatie:

Phinda Mountain Lodge ***** GL
De lodge biedt mooie uitzichten over de bushomgeving en vormt een uitstekende optie voor families. De 25 suites bieden veel privacy en omvatten badkamer met bad, binnen-en buitendouche, haardroger, airco, badkamer met bad, binnen- en buitendouche, haardroger, airco, telefoon, minibar, safe en terras met plonsbadje. De lodge omvat zwembad met zonneterras, boma, safarishop, restaurant, lounge, bar en bibliotheek.
 
Phinda Rock Lodge ***** GL
De Rock Lodge zit als het ware gebeiteld in een bergwand en biedt adembenemende panorama's aan over de vallei. Kinderen welkom vanaf 12 jaar. Deze intieme en romantische lodge omvat 6 Afrikaans geïnspireerde adobe suites met terras en plonsbadjes, badkamer met bad en aparte douche, haardroger, telefoon, minibar en safe. De lodgefaciliteiten omvatten o.m. restaurant, bar en terras.
 
Phinda Forest Lodge *****L
Deze lodge omvat 16 aantrekkelijke, luxueuze suites die zich te midden van het zeldzame zandbos bevinden. Zeer uitnodigend zijn de kamerhoge glazen wanden die u de omringende natuur optimaal laten beleven. Alle suites beschikken over een badkamer met bad, aparte douche, haardroger, airco, telefoon, minibar, safe en terras. De lodge biedt tevens een gezellig restaurant, een bar, lounge, bibliotheek, terras, boma, shop en zwembad aan.
 
Phinda Vlei Lodge *****L
Ligt aan de rand van een open grasvlakte (met veel wildleven) en bestaat uit 6 romantische suites met airco, terras met privéplonsbadje , badkamer met bad en aparte douche, haardroger, telefoon, minibar en safe. De lodge biedt verder een tof restaurant, bar, lounge en terras aan. De Suites 4 en 5 zijn zeer populair omwille van regelmatig bezoek van olifanten en andere dieren die zich laven in de zwembadjes.
 
Phinda Homestead ******, Phinda Zuka Lodge ***** GL
Deze 2 gesofisticeerde lodges zijn perfect voor alleengebruik door een familie of vriendengroep. Homestead bestaat uit een villa met 4 suites en Zuka Lodge bestaat uit 4 cottages. Beiden bieden aan: airco, telefoon, interactieve keuken, terras, zwembad, boma, privéfitness (Homestead), wifi, safe, living met open haard & tv (Zuka) en waterhole. Privé game ranger met jeep, chef en butler staan ter beschikking. In alle lodges: gratis wifi in de kamers en gemeenschappelijke delen.

Safari:

Dieren :
leeuw, luipaard, neushoorn, nijlpaard, buffel, nyala-antilope, cheetah, …
 
Activiteiten :
safari's per jeep en wandelsafari's, rivierbootcruises, bezoek aan Zuludorp, massages
 

PRIJS 2021 OP AANVRAAG

CONTACT@EXCLUSIVEDESTINATIONS.BE - +32 (0)9 218 89 18
Code: afrhbphl

Faciliteiten

Wi-Fi available
Tennisbaan
Zee dichtbij
Water sports
Animals allowed
Zwembad
Villa

Level

Design
Nieuw

Type

golf
Cruise
Charme
Wellness
Family
All-in
Gastronomie
Adults Only
Safari

Hotelketen

Design Hotels
International
The Leading Hotels of the World
Luxury Collection
LeMeridien
Nieuw
Preferred Hotel Group
Preferred Boutique Hotel
Relais & Châteaux
Small Luxury Hotels

Het hotel werd correct toegevoegd aan uw aanvraag.

 

Andere hotels toevoegen Finaliseer uw aanvraag