Tanzania In Style - 10 daagse luxe Fly-In safari

Meer info (vluchten, transfers,...) over Tanzania

Faciliteiten:


DAG 1: BRUSSEL-ARUSHA
Dagvlucht naar Arusha (met tussenstop). Eén overnachting.
 
DAG 2 & 3: ARUSHA NATIONAL PARK
Transfer naar Hatari. Hatari is een intieme en exclusieve lodge met uitzicht op de majestueuze Kilimanjaro en op de kleinere slapende vulkaan Mount Meru.  Er zijn vele activiteiten vanuit de lodge te ondernemen zoals een game drive naar de krater,  wandelingen onder begeleiding van een ranger, kanoën op de meren en gecombineerde wandel- en safaritochten over de Mount Meru naar de watervallen. Twee overnachtingen.
 
DAG 4: ARUSHA NATIONAL PARK  - LAKE MANYARA
Vlucht van Arusha naar Lake Manyara National Park. Bij aankomst maak je  kennis met de legendarische Oost-Afrikaanse savanne. Het zacht glooiende savannelandschap wordt er gedomineerd door baobabs en acacia’s. In deze biotoop tref je een enorme variatie aan wildleven. Lake Manyara ligt aan de voet van de Great Rift Valley, de ruige bergketen die Oost-Afrika doorsnijdt. Activiteiten zijn wandeltochten begeleid door de Masaï en  safari’s met ervaren rangers. Eén overnachting.
 
DAG 5 & 6: SERENGETI NATIONAL PARK
Bij zonsopgang vliegen we naar de indrukwekkende Serengeti. Het grootste park van Tanzania heeft een oppervlakte van ongeveer half België en ligt tussen 1.000 en 1.500m hoogte.  Binnen het park vinden we de grootste concentratie wilde dieren ter wereld: meer dan anderhalf miljoen zoogdieren waaronder 5.000 olifanten, 3.000 leeuwen en vele duizenden zebra’s, topi’s wildebeest, buffels, giraffen en talloze antilopensoorten. Het beste moment voor een safari is bij zonsopgang en zonsondergang. Twee overnachtingen.
 
DAG 7 & 8: NGORONGORO CONSERVATION AREA
Na het ontbijt vlucht naar Manyara en transfer naar de Ngorongoro Crater.Tot 2,5 miljoen jaar geleden was de Ngorongoro een actieve vulkaan, nu is het de tweede grootste uitgestorven vulkaan ter wereld. De eigenlijke krater heeft een diameter van 20km en ligt 2.300m boven de zeespiegel. De afdaling in de krater naar de 610m lager gelegen bodem, gebeurt via een smal en steil pad . Op een oppervlakte van 260km² leven zo’n 30.000 dieren. Naast de “Big Five”: olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard treft men nagenoeg alle planteneters en roofdieren aan in de krater. Twee overnachtingen.
 
DAG 9: ARUSHA – BRUSSEL
Vlucht vanuit Manyara naar Arusha en terugvlucht naar Brussel (met tussenstop). Ofwel kan u opteren voor een meerdaagse strandvakantie in Zanzibar.
 
Dag 10: Aankomst in BRUSSEL

Accommodatie:

U logeert in 4- of 5 sterrenhotels

Arusha Arusha Coffee Lodge K+O
Arusha Nat Park Hatari Lodge VP
Lake Manyara Lake Manyara tree Lodge FI
Serengeti-Sayari Camp-Olakira Dunia Camp-Klein's Camp FI
Ngorongoro The Manor at Ngorongoro FI

 

PRIJS 2021 OP AANVRAAG

CONTACT@EXCLUSIVEDESTINATIONS.BE - +32 (0)9 218 89 18
Code: TZSINST

Faciliteiten

Wi-Fi available
Tennisbaan
Zee dichtbij
Water sports
Animals allowed
Zwembad
Villa

Level

Design
Nieuw

Type

golf
Cruise
Charme
Wellness
Family
All-in
Gastronomie
Adults Only
Safari

Hotelketen

Design Hotels
International
The Leading Hotels of the World
Luxury Collection
LeMeridien
Nieuw
Preferred Hotel Group
Preferred Boutique Hotel
Relais & Châteaux
Small Luxury Hotels

Het hotel werd correct toegevoegd aan uw aanvraag.

 

Andere hotels toevoegen Finaliseer uw aanvraag