Oeganda in Style - 12 daagse gedeelte Fly-In safari


Faciliteiten:


DAG 1: BRUSSEL – ENTEBBE
Dagvlucht naar Entebbe. Verwelkoming, transfer en 1 overnachting in Kampala.
 
DAG 2 & 3: MURCHISON FALLS NATIONAL PARK
Met uw privéchauffeur/gids vertrekt u naar Murchison Falls National Park, bekend vanwege de gelijknamige waterval. Onderweg brengt u een bezoek aan het Ziwa Rhino Sanctuary, waar neushoorns in een beschermd natuurgebied leven. Na de lunch maakt u een boottocht op de Nijl, waarbij u stroomopwaarts naar de watervallen vaart. Dit wildpark is het rijkste van heel Oeganda met grote families olifanten, buffels, antilopen, giraffen, nijlpaarden, leeuwen en luipaarden. Twee overnachtingen.
 
DAG 4 & 5: SEMLIKI VALLEY GAME RESERVE
Vlucht naar Semliki Valley dat deel uitmaakt van de oostelijke uitlopers van het centraal Afrikaanse regenwoud. Semliki Safari Lodge ligt in Semliki Valley Wildlife Reserve en ademt de sfeer van oude ontdekkingsreizigers. In Semliki kunt u, naast gezamenlijke gamedrives, ook deelnemen aan begeleide wandelingen, ‘bird walks’, nightdrives of een boottocht op Lake Albert. Twee overnachtingen.
 
DAG 6: KIBALE NATIONAL PARK
Een prachtige rit door een heuvelachtig, diepgroen gebied met kleine Afrikaanse dorpjes en uitgestrekte theeplantages brengt u naar de dichte jungle. Hier maakt u een circa vier uur durende chimpansee tracking door het tropisch regenwoud. ’s Middags maakt u een begeleide wandeling door het moeras-gebied Bigodi Swamp, een paradijs voor vogelliefhebbers. Eén overnachting.
 
Dag 7 & 8: QUEEN ELIZABETH  NATIONAL PARK
Via een prachtig gebied met kratermeren rijdt u naar Queen Elizabeth National Park. De volgende ochtend gaat u vroeg op pad voor een gamedrive in het gebied met doorgaans veel kobs, olifanten, buffels, wrattenzwijnen, leeuwen en luipaarden. Na de lunch maakt u een boottocht op het Kazinga kanaal, een natuurlijk kanaal dat Lake Edward met Lake George verbindt. Twee overnachtingen.
 
Dag 9 & 10: BWINDI NATIONAL PARK
U rijdt naar Bwindi Impenetrable National Park, het leefgebied van de bedreigde berggorilla’s. In de vroege ochtend gaat  uw tracking van start. U trekt in een kleine groep, onder begeleiding van rangers, door het dichtbegroeide woud en gaat op zoek naar de gorilla’s. De duur en zwaarte van de gorilla tracking is onvoorspelbaar en kan twee tot soms wel vijf uur duren voordat u de gorilla’s bereikt. Twee overnachtingen.
 
DAG 11: ENTEBBE-BRUSSEL
Vlucht van Bwindi naar Entebbe en vervolgens terugvlucht naar Brussel
 
DAG 12: AANKOMST IN BRUSSEL

Accommodatie:

U logeert in 4- of 5 sterrenhotels

Entebbe Boma Guesthouse K+O
Murchinson Falls Paraa Safari Lodge VP
Semliki wildlife reserve Semliki Safari Lodge OF Kibale Forest Lodge FI/VP
Queen Elisabeth NP Mweya Safari Lodge VP
Bwindi Clouds Mountain OF Gorilla Lodge FI

 

PRIJS 2021 OP AANVRAAG

CONTACT@EXCLUSIVEDESTINATIONS.BE - +32 (0)9 218 89 18
Code: OEGSINST

Faciliteiten

Wi-Fi available
Tennisbaan
Zee dichtbij
Water sports
Animals allowed
Zwembad
Villa

Level

Design
Nieuw

Type

golf
Cruise
Charme
Wellness
Family
All-in
Gastronomie
Adults Only
Safari

Hotelketen

Design Hotels
International
The Leading Hotels of the World
Luxury Collection
LeMeridien
Nieuw
Preferred Hotel Group
Preferred Boutique Hotel
Relais & Châteaux
Small Luxury Hotels

Het hotel werd correct toegevoegd aan uw aanvraag.

 

Andere hotels toevoegen Finaliseer uw aanvraag