Zimbabwe in Style - 13 daagse Fly-In Safari


Faciliteiten:


Dag 1: BRUSSEL – JOHANNESBURG – VICTORIA FALLS
Vlucht naar Victoria Falls met tussenstop.
 
Dag 2 & 3: VICTORIA FALLS
Bij aankomst in Victoria Falls wordt u  overgebracht naar uw hotel. De komende 2 dagen kunt u genieten van het bijzondere spektakel van de Victoria Watervallen. Deze watervallen, over een breedte van ruim een kilometer, kunnen zich met recht het 8ste wereldwonder noemen.
Dr. Livingstone noemde de watervallen ‘een gezicht slechts waardig aan engelen op hun vlucht’. Dit kan u zelf ervaren door ‘the Flight of the Angels’ te maken: een facultatieve vlucht met een klein vliegtuig boven de watervallen. Twee overnachtingen.
 
Dag 4 & 5: HWANGE NATIONAL PARK
Rit naar het Hwange National Park waar u verblijft in een privéconcessie in het zuidelijk deel van het park. Namiddag safari in een open voertuig met mogelijkheid om wandelsafaris te maken.
Hwange is het grootste wildreservaat in Zimbabwe en herbergt de Big Five. Er zijn duizenden olifanten en buffels. Leeuwen worden vaak gezien, voor het luipaard en de neushoorn is wat meer geluk vereist. Naast de 105 soorten zoogdieren zijn er ongeveer 400 soorten vogels te spotten. Twee overnachtingen.
 
Dag 6 & 7: MATOPOS
Matobo Hills kenmerkt zich door een ruime waaier aan geschiedenis, cultuur, flora en fauna. U kan kiezen uit een breed gamma aan activiteiten  Onder begeleiding van een gids kunt u op zoek naar vogels. Matobo is het leefgebied van de zeldzame Black Eagle en de ongrijpbare Cape Oehoe. Ook kunnen er culturele excursies gemaakt worden.
Vlakbij bevindt zich “The View of The world” waar Cecil Rhodes begraven ligt. Dit gebied heeft de hoogste concentraties van rotskunst in de wereld. Verder zijn ook game drives en Rhino tracking mogelijk. Twee overnachtingen.
 
Dag 8 & 9: MANA POOLS NATIONAL PARK
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Mana Pools National Park waar u 2 nachten verblijft in een privéconcessie aan de Zambezi rivier in een mooi en rustig kamp. De Zambezi trekt veel dieren zodat u het wild al vanuit het kamp kunt spotten.
Rond het camp groeien de aldiba bomen die veel olifanten aantrekken U kunt wild spotten op de klassieke wijze, tijdens een safari in een 4x4-voertuig of onder begeleiding van een ervaren gids het wildreservaat te voet verkennen. De ideale manier om het wild te zien op de Zambezi –oevers kan perfect per gemotoriseerde boot of kano.
 
Dag 10 & 11: MATUSADONA -  LAKE KARIBA
Vlucht naar Kariba. Toen het indammen van de Zambezi rivier in 1963 was voltooid, werd een kloof grenzend aan de rivier in brand gestoken en vervolgens gevuld met water. Het resultaat is het Karibameer, het op twee na grootste kunstmatige meer ter wereld. Hier kan je heerlijk varen of vissen. De verdronken mopanebomen in de voormalige bedding, geven de oevers een bijzonder karakter.
Vanuit de lodge heeft u zicht op het Zambezigebergte en het uitgestrekte Karibameer. In het gebied leeft een enorm aantal vogels. U vindt hier veel visarenden en tevens de sierlijke bateleurarend. Twee overnachtingen
 
Dag 12: HARARE - JOHANNESBURG - BRUSSEL
Vlucht naar Harare  voor uw retourvlucht via Johannesburg naar Brussel (met tussenstop).
 
Dag 13: BRUSSEL Aankomst te Brussel

Accommodatie:

U logeert in 4- of 5 sterrenhotels

Victoria Falls Victoria Falls Safari Lodge K+O
Hwange Bomani Tented Lodge VP
Matopos NP Camp Amalinda VP
Mana Pools Ruckomechi Camp FI
Matusadona Changa Safari Lodge FI

 

PRIJS 2021 OP AANVRAAG

CONTACT@EXCLUSIVEDESTINATIONS.BE - +32 (0)9 218 89 18
Code: ZWESINST

Faciliteiten

Wi-Fi available
Tennisbaan
Zee dichtbij
Water sports
Animals allowed
Zwembad
Villa

Level

Design
Nieuw

Type

golf
Cruise
Charme
Wellness
Family
All-in
Gastronomie
Adults Only
Safari

Hotelketen

Design Hotels
International
The Leading Hotels of the World
Luxury Collection
LeMeridien
Nieuw
Preferred Hotel Group
Preferred Boutique Hotel
Relais & Châteaux
Small Luxury Hotels

Het hotel werd correct toegevoegd aan uw aanvraag.

 

Andere hotels toevoegen Finaliseer uw aanvraag