Botswana Explorer - 12 daagse begeleide mobile camping safari in kleine internationale groep

Meer info (vluchten, transfers,...) over Botswana

Faciliteiten:


DAG 1: BRUSSEL – JOHANNESBURG
Vlucht naar Johannesburg (met tussenstop).
 
DAG 2 & 3: JOHANNESBURG – MAUN – OKAVANGO DELTA
Ochtendvlucht naar Maun, waar u opgewacht en begeleid wordt naar het kleine vliegtuig dat u naar hartje van de Okavango Delta brengt. U verblijft hier twee dagen en vaart met een gids, door de wirwar van kreken, eilandjes & open watervlaktes. U maakt kennis met de specifieke fauna en flora van de  delta. Twee overnachtingen.
 
Dag 4 & 5: MOREMI WILDRESERVAAT
Kort vluchtje naar het Moremi wildreservaat. Dit Nationale Park omvat ongeveer een derde van de Delta. De drogere gebieden zijn hier afgewisseld met permanente watervlaktes. Dit zorgt voor een  verrassende diversiteit aan habitats en een geweldig aanbod aan wild. Moremi is zonder twijfel een ‘wild’ hoogtepunt met  zowel game drives per 4x4 als per boot.
Twee overnachtingen.
 
Dag 6 & 7: SAVUTI
Rit en tevens game drive van ongeveer 6 uur naar de Savuti regio in het noorden van Chobe National Park. In het zuidwesten van Chobe ligt Savuti, een moerasgebied dat wordt gevoed door het Savutikanaal. Savuti was een extreem droog gebied waarin het wild een constante overlevingsstrijd voerde. De leeuwen van Savuti waren destijds berucht vanwege het feit dat zij actief op olifanten jaagden. Twee overnachtingen.
 
Dag 8 & 9: CHOBE NATIONAL PARK (SERONDELA)
Game drive naar het Chobe National Park dat het rijkste wildleven van de wijde regio kent. Hier vindt u enorme kuddes olifanten, soms wel meer dan 200 dieren, die aan de oevers van de Chobe rivier verzamelen. Daarnaast is het noordelijke gedeelte van Chobe ook gekend voor de vele vogels en de mooie landschappen. U logeert twee dagen in de Serondela regio waar u game drives maakt en kan deelnemen aan een bootcruise op de Choberivier.Twee overnachtingen.
 
Dag 10: VICTORIA FALLS
Na een korte rit bereikt u Victoria Falls. Deze watervallen zijn al vanaf het midden van de vorige eeuw, nadat David Livingstone als eerste blanke de watervallen aanschouwde, een enorme toeristische trekpleister.  De nevel daalt neer als een eeuwigdurende regenbui, die rond de watervallen een smalle strook van dicht regenwoud heeft doen ontstaan. ‘Mosi oa tunya’ of ‘rook die dondert’ wordt dit fenomeen door de Afrikanen genoemd.
De watervallen zijn 1700 m breed en 100 m hoog. Eén overnachting.
 
Dag 11: VICTORIA FALLS – JOHANNESBURG
Na uw ontbijt wordt u overgebracht naar Victoria Falls International Airport voor uw vlucht naar Johannesburg met aansluitend uw terugvlucht naar Brussel (met tussenstop).
 
Dag 12: AANKOMST IN BRUSSEL

Accommodatie:

PRIJS 2021 OP AANVRAAG

CONTACT@EXCLUSIVEDESTINATIONS.BE - +32 (0)9 218 89 18
Code: BWSEXPL

Faciliteiten

Wi-Fi available
Tennisbaan
Zee dichtbij
Water sports
Animals allowed
Zwembad
Villa

Level

Design
Nieuw

Type

golf
Cruise
Charme
Wellness
Family
All-in
Gastronomie
Adults Only
Safari

Hotelketen

Design Hotels
International
The Leading Hotels of the World
Luxury Collection
LeMeridien
Nieuw
Preferred Hotel Group
Preferred Boutique Hotel
Relais & Châteaux
Small Luxury Hotels

Het hotel werd correct toegevoegd aan uw aanvraag.

 

Andere hotels toevoegen Finaliseer uw aanvraag