De Ster van het Noorden - 14 daagse Selfdrive - Verlening mogelijk in de Westkaap

Meer info (vluchten, transfers,...) over Zuid-Afrika

Faciliteiten:


 
DAG 1: BRUSSEL – JOHANNESBURG
Vlucht naar Johannesburg
 
DAG 2 - 3: JOHANNESBURG – WATERBERG
Na de verwelkoming en oppikken van de huurwagen rijdt u door naar De Waterberg in het Entabeni Game Reserve of het Welgevonden Game Reserve,De regio ten noorden van Johannesburg liggen verschillende malariavrije wildparken. De Waterbergregio wordt gekenmerkt door een unieke biodiversiteit met ruige bush, mooie bergtoppen en vele watervallen. Twee overnachtingen.
 
DAG 4 - 5: WITRIVIER-HAZYVIEW
Rit naar Hazyview waar het Drakensgebergte eindigt bij  de Magoebaskloof. Mogelijkheid om wandelingen te maken naar de Debengeni Falls: een reeks kleinere watervallen die samen 80 meter omlaag storten. Ten noordoosten van de kloof liggen verschillende Venda dorpen. Ontdek tevens de prachtige Panorama route. Twee overnachtingen.
 
DAG 6 & 7: KRUGER PARK (SABI SAND)
Het wereldberoemde Kruger National Park biedt een unieke wildlife ervaring die tot de beste in Afrika gerekend wordt. Van alle particuliere wildparken grenzend aan het Kruger Park, biedt Sabi Sand het meeste spectaculaire wild.
De Sabi River en de Sand River voeren het hele jaar door water aan. Daardoor kunnen de dieren ook in het droge seizoen in dit gebied blijven.
Safari in open 4 X 4. Twee overnachtingen.
 
DAG 8: SWAZILAND
Vandaag rijdt u zuidwaarts naar de grens met het bergkoninkrijk Swaziland. Dit kleine staatje bezit een afwisselend landschap bestaande uit bergen , groene heuvels en een droog oerwoud dat in het laagland op de grens met Natal ligt. Eén overnachting.
 
Dag 9 & 10 INDISCHE OCEAAN
Zuid-Afrika is een land met veel prachtige  stranden en heeft een lange kustlijn met de overwegend warme Indische Oceaan Het is echter op vele plaatsen moeilijk om te zwemmen wegens de sterke stroming en een  sterke wind. Het aanwezige koraalrif zorgt hier voor rustig water en heerlijke  snorkelmogelijkheden. Dit gebied werd door de Unesco als Werelderfgoed uitgeroepen. Twee overnachtingen.
 
DAG 11 & 12 : ZULULAND- HLUHLUWE –UMFULOZI
Geniet ten volle van een mooie rit naar Kwazulu Natal. Hluhluwe/Umfolozi is een park waar je de hele tijd dieren ziet. Dit heeft te maken met de glooiende, open savanna’s.  Het Hluhluwe-deel van het park levert de meeste “sightings” op, het Umfolozi-deel is rustiger.  Veel voorkomende dieren  in Hluhluwe/Umfolozi zijn nyala, zebra, impala, gnoe en buffel. Leeuwen, luipaarden, genetkatten, stekelvarkens en vogels zijn goed vertegenwoordigd. Twee overnachtingen.
 
DAG 13: DURBAN – JOHANNESBURG – BRUSSEL
Na een laatste game drive gaat het richting Durban. In Durban neemt u de vlucht  naar Johannesburg en aansluitend uw terugvlucht naar Brussel.
 
Dag 14: AANKOMST IN BRUSSEL

Accommodatie:

U logeert in 4- of 5 sterrenhotels

4-sterren hotelcategorie

Plettenberg/knysa Lairds Lodge K+O
Franschhoek La Cabriere K+O
Kaapstad Kensington Place of Radisson Bly K+O

 

5-sterren hotelcategori

Knysa/plettenberg The Plettenberg K+O
Franschhoek Mont Rochelle K+O
Kaapstad The Table Bay K+O

PRIJS 2021 OP AANVRAAG

CONTACT@EXCLUSIVEDESTINATIONS.BE - +32 (0)9 218 89 18
Code: AFRSSTER

Faciliteiten

Wi-Fi available
Tennisbaan
Zee dichtbij
Water sports
Animals allowed
Zwembad
Villa

Level

Design
Nieuw

Type

golf
Cruise
Charme
Wellness
Family
All-in
Gastronomie
Adults Only
Safari

Hotelketen

Design Hotels
International
The Leading Hotels of the World
Luxury Collection
LeMeridien
Nieuw
Preferred Hotel Group
Preferred Boutique Hotel
Relais & Châteaux
Small Luxury Hotels

Het hotel werd correct toegevoegd aan uw aanvraag.

 

Andere hotels toevoegen Finaliseer uw aanvraag