Seabourn

Cruises

ONTDEK HET VERSCHIL MET SEABOURN • intieme schepen met maximum 300suites • enkel suites met zeezicht • persoonlijk gevulde minibar in uw suite • open bar tijdens uw reis • gourmet dining • geselecteerde wijnen tijdens lunch en diner • fles champagne als welkom in de suite • fooien worden niet verwacht

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

SeaDream Yacht Club

Cruises

De SeaDream Yacht Club omvat 2 luxueuze klein-schalige jachten. Zij bieden plaats aan maximum 56 koppels. Dankzij de kleinere diepgang hebben de schepen toegang tot pittoreske en exclusievere havens. Pure verwennerij aan boord van deze “2 boetiekhotels” op zee met gepersonaliseerde service (95 bemanningsleden!), hoogstaande gastronomie en informele savoir vivre. “It’s yachting, not cruising.”

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Silversea

Cruises

De Silversea vloot bestaat uit 8 luxeschepen, allen zeer recentelijk gerenoveerd. De Silver Wind hebben een maximale capaciteit voor 296 gasten. De Silver Shadow en de Silver Whisper kunnen tot 382 gasten ontvangen. De Silver Spirit biedt accommodatie voor maximum 608 gasten. De Silver Muse en de gloednieuwe Silver Moon kunnen tot max. 596 personen laten meevaren. De 2 expeditieschepen, de Silver Explorer (max. 144 gasten) en de Silver Cloud (max. 254 gasten) laten gasten genieten van unieke cruises in o.m. Antartica, de Noordpool, Zuid-Amerika, West-Afrika en de Pacific. Een derde expeditie-schip, de gloednieuwe Silver Origin met max. 100 passagiers aan boord, vaart enkel rond de Galapagos-eilanden.

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

MS EUROPA 2

Cruises

Dit schitterende luxeschip (bouwjaar 2013, renovatie in 2017 en 2019) vormt de absolute exclusieve top in de cruisewereld. De gasten (max. 500) worden verwend met een unieke service, buitengewone stijlvolle en luxueus ingerichte, ruime suites (35-114 m² met veranda) en topgastronomie (7 gourmet restaurants). Vanaf de Penthouse/ Grand Ocean suite geniet men van butlerservice. Kinderen (max. 2) tot en met 11 jaar zijn gratis in de suites van de ouders (90€ per dag tussen 12 tot 15 jaar).

Vanaf 650 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

HANSEATIC inspiration

Cruises

Naast het beste cruiseschip ter wereld, de EUROPA 2, biedt de Hapag-Lloyd Cruises tevens sinds oktober 2019 een gloednieuw luxe expeditieschip aan die tot de absolute top behoort in dat segment. U geniet er van buitengewone vaarroutes, boeiende lezingen en presentaties, een uitstekende gepersonaliseerde service, een uiterst verzorgde restauratie (open seating), comfortabele kajuiten en vooral buitengewone en spectaculaire excursies. Het schip heeft een maximum capaciteit van 230 gasten (tijdens de routes in Antartica en Spitsbergen zijn max. 199 gasten welkom). Men richt zich op een internationaal publiek met Duits en Engels als voertalen.

Vanaf 650 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

PONANT

Cruises

PONANT is een Franse cruiserederij die onder Franse vlag vaart. Hoewel je aan boord van een PONANT schip zal kunnen genieten van de “L’art de vivre à la française” wordt er steeds ook Engels gesproken. Ponant heeft vandaag 12 schepen waaronder 1 zeiljacht (16 kajuiten), 4 Sisterships voor polaire expedities (132 kajuiten) , 6 Explorerschepen voor tropische expedities (92 kajuiten) en de mythische MS Paul Gauguin (162 kajuiten), die het hele jaar door in Frans-Polynesië te vinden is. Gezien de schepen binnen hun klasse allen evenwaardig zijn, kies je een PONANT-cruise in de eerste plaats voor de bestemming en vaarroute. Elke route wordt tevens verrijkt met enkele interessante sprekers of samenwerkingen met gekende musea, artiesten, wijnhuizen,…

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's