Verlenging : SAPA (privé)

Vietnam
Lao Cai - Sapa

4-Daagse privérondreis : Etnische Minderheden in Sapa. Verlenging van de rondreis Lifestyle Vietnam. Vertrek elke zondag.

Vanaf 625 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

RONDREIS: HOOGTEPUNTEN VAN TOSCANE (privé met huurwagen)

Italië
Toscane : Firenze, Pisa, San Gimignano, Volterra, Siena...

Het golvende platteland nodigt uit om er rustig te toeren met je huurwagen. Laat je verdwalen in de historische steden als Firenze, Lucca, Siena... Een zalige farniente, heerlijke gastronomie, topwijnen...

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

RONDREIS: MAGISCH SICILIE (privé met huurwagen)

Italië
Sicilië : Palermo, Agrigento, Syracuse, Taormina

Het Isola Bella. Volop genieten van eeuwenoude kuststeden, monumenten van de klassieke oudheid tot de barokpracht van Catania. En natuurlijk het gezellige Taormina met het magische uitzicht over de Etna.

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Kenia Discovery - 12 daagse Overland Safari

Kenia
Nairobi, Mount Kenya, Samburu, Lake Nakuru, Masai Mara, Mombasa

Kenia was Afrika’s eerste safaribestemming. Dit prachtige land heeft veelzijdige landschappen gaande van de uitgestrekte savannes in de Nationale Parken tot grote meren en prachtige stranden. Naast een grote variëteit aan flora en fauna maakt u hier ook kennis met de cultuur.

Vanaf 3670 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Rondreis: Classic / Deluxe Thailand

Thailand

Thailand, het land van de glimlach, gaat prat op zijn rijke boeddhistische cultuur, zijn indrukkwekkende natuur en stranden, zijn heerlijke gastronomie en zijn bijzonder vriendelijke bevolking.

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Rondreis: Classic 1 Deluxe Bali

Indonesië
Bali

Bali, het Godeneiland, is een unieke parel dankzij de verbluffende natuur met vulkaankraters, betoverende meren, spiegelende rijstterrassen, wuivende palmen en prachtige zandstranden, maar ook dankzij de rijke tempel- en danscultuur, de overvriendelijke bevolking en het ruime palet aan culinaire Aziatische specialiteiten.

Vanaf 1519 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Rondreizen: Sri Lanka

Sri Lanka

Ayubowan (welkom en moge u lang leven) in Sri Lanka (het vroegere Ceylon): een boeiend paradijslijk eiland in de Indische Oceaan ten zuiden van India. Het weet elke gast te bekoren met zijn boeddhistische cultuur, authenticiteit, prachtige natuur en schitterende stranden.

Vanaf MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's