Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat

Zuid-Afrika - Westkaap
Cederberg Mountains /Western Cape

Deze stijlvolle, luxueuze lodge is gelegen in het Bushmans Kloof Wilderness Reserve middenin de ongerepte natuur van de Cederberg Mountains. In de lente leveren de in bloei staande kleurrijke bloemen midden het semi-droge gebied een uniek schouwspel op. De ruige natuur van Bushmans Kloof bestaat uit uitgestrekte open vlaktes, diepe ravijnen, spectaculaire watervallen en prehistorische rotsformaties.

Vanaf 174 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Mahali Mzuri

Kenia - Masai Mara

Dit exclusieve tentenkamp met hedendaagse toets is eigendom van Sir Richard Branson. Mahali Mzuri ligt in de Olare Motorogi concessie die samen met Olare Orok 13500 ha omvat. U bevindt zich in het middelpunt van de jaarlijkse Grote Migratie. Voor een onvergetelijke top safari-ervaring.

Vanaf 488 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Bagatelle Kalahari Game Ranch

Namibië - Kalahari Desert

Deze charmante lodge ligt te midden de rode zandduinen van de Kalahari. Hier wacht u een warm onthaal te midden van een mooie woestijn die het thuisland vormt van de San: de Bosjesmannen. Kinderen welkom.

Vanaf 69 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Zebra Kalahari Lodge

Namibië

Deze comfortabele lodge ligt zeer rustig te midden van panoramische grasvlaktes, acaciabossen en de typische rode zandduinen.

Vanaf 111 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Wolwedans

Namibië - Namib Desert & Sossusvlei

Deze unieke verzameling bestaat uit 4 schitterende kampen te midden van een adembenemende en ongerepte natuur met magnifiek uitzicht (90 km ten zuiden van Sossusvlei). Het natuurpark omvat 200 000 ha! De restauratie is in alle kampen zeer verzorgd. Kinderen welkom vanaf 6 jaar. Airstrip Wolwedans op +/- 15 min.

Vanaf 336 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Kulala Desert Lodge

Namibië - Namib Desert & Sossusvlei

Dit kamp bestaat uit comfortabele bungalows met canvas. Mogelijkheid om te overnachten op het dak onder de sterren. Kinderen welkom. Deze aangename woestijnlodge biedt zijn gasten zowel de bijzondere biotoop van de woestijn aan en de mogelijkheid om de Sossusvleiduinen te bezoeken.

Vanaf 131 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Little Kulala

Namibië

Dit luxueuze kamp (kinderen vanaf 6 jaar welkom) laat zijn gasten tenvolle genieten van de unieke woestijn. De toffe kulala’s zijn gebouwd op platforms. Van hieruit zijn er excursies naar Sossusvlei.

Vanaf 403 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

&Beyond Sossusvlei Desert Lodge

Namibië - Namib Desert & Sossusvlei

Deze exclusieve, hedendaags ingerichte lodge is omringd door de bergen en de magische rode zandduinen van de Namibwoestijn. Geniet van deze onvergetelijke locatie die tevens uniek is voor het sterrenkijken.

Vanaf 279 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Mowani Mountain Camp

Namibië - Damaraland
Twyfelfontein

Deze uniek gelegen lodge biedt schitterende uitzichten en panorama’s over spectaculaire granieten rotsformaties, het impressionante woestijnlandschap en indrukwekkende bergketens. Het Mowani Camp, gebouwd als een Afrikaans dorp is perfect geïntegreerd in de ongerepte natuur. Kinderen welkom.

Vanaf 165 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Okahirongo Elephant Lodge

Namibië - Kaokoland
Purros

Deze kleinschalige luxueuze lodge is gelegen in het Kaokoland, vaak beschreven als één van de laatste echte ongerepte gebieden in het noordoosten van Namibië en thuisland van de Himba’s.

Vanaf 219 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Ongava Lodge & Little Ongava

Namibië - Etosha

Vanuit deze exclusieve lodge in het Ongava privéwildreservaat (30 000 ha), naast het Etosha National Park, ervaart u een echt safarigevoel dankzij de aanwezigheid van heel wat wild. Kinderen welkom vanaf 6 jaar.

Vanaf 158 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Okonjima

Namibië - Waterberg Plateau

In deze mooie lodge, halfweg tussen Windhoek en Etosha, bevindt zich de thuisbasis van de Africat Foundation. Zij ijvert voor het beschermen van de met uitsterven bedreigde cheetah. Kinderen welkom vanaf 12j in Bush Camp, vanaf 7j in Main Camp.

Vanaf 112 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Hakusembe River Lodge

Namibië - Rundu
Rundu

Deze lodge, gelegen aan de oevers van de Okavangorivier, bevindt zich op zo’n 16 km ten westen van Rundu. Het vormt de perfecte tussenstop op uw reis tussen Etosha, Caprivi en de Victoria Falls. Kinderen welkom.

Vanaf 88 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Divava Lodge & Spa

Namibië - Caprivi
Caprivi

Deze luxueuze lodge is prachtig gelegen aan de oevers van de Okavango vlakbij de Popa watervallen. Hier vindt u de ideale verblijfsplaats in Caprivi op uw reisweg tussen Etosha en de Victoria Falls. Kinderen welkom.

Vanaf 107 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Chobe Princesses

Botswana - Chobe

Deze drie kleinschalige en elegante rivierschepen met hun hedendaags interieur, varen langs de oevers van de Chobe- en Zambezirivier. Zij vertrekken vanuit het 4 landenpunt van Botswana, Namibië, Zambia en Zimbabwe, in de omgeving van Kasane. Een unieke manier om dit prachtig natuurgebied met rijk wildleven te ontdekken.

Vanaf 343 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Belmond Savute Elephant Lodge

Botswana - Chobe

Dit luxekamp ligt aan de Savuterivier te midden van een schitterende natuur. Het Chobe Nationaal Park is één van de meest dierrijke parken van Afrika.

Vanaf 765 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Abu Camp

Botswana - Okavango Delta

Dit luxueuze, elegante kamp bevindt zich te midden van een bosrijke omgeving en kijkt uit over een permanente lagune. Het kleinschalige geheel bestaat uit 6 ruime Afro- bedouinententen. Het kamp is gekend om zijn verzorgde keuken en persoonlijke service. De ontmoetingen en activiteiten met de Abu Elephant kudde zijn magisch. U kan er tevens 1 nacht onder de sterren slapen met uitzicht op de olifantenboma.

Vanaf 1952 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

&Beyond Xaranna Okavango Delta Camp

Botswana - Okavango Delta
Okavango Delta

De waterlelie was de inspiratiebron voor de decoratie van dit chique, luxueuze tentenkamp. Het nestelt zich op een eiland diep in het hart van de Okavango Delta. Gedurende het hoogwaterseizoen is het kamp enkel per boot bereikbaar. Voor een unieke belevenis van dit ongelooflijke ecosysteem dat zich uitstekend leent tot uitzonderlijke wateractiviteiten.

Vanaf 634 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

&Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge

Botswana - Okavango Delta
Okavango Delta

Deze grondig gerenoveerde serene luxelodge ligt zeer rustig in de schaduw van palm- en vijgenbomen, te midden van het heldere water van de Okavango Delta. De romantische cottages bieden mooie panorama's aan over de Delta.

Vanaf 786 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Kings Pool Camp

Botswana - Linyanti
Linyanti

Het Linyanti-wildpark (125 000 ha) met zijn bossen, grasvlaktes en moerassen grenst aan het Chobe National Park en is beroemd om het overvloedig wildleven. Het kamp kijkt uit op de lagune en de Linyantirivier. De exclusieve ruime tenten verwennen de meest veeleisende gasten.

Vanaf 1362 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

River Bend Lodge

Zuid-Afrika - Addo National Park
Addo Elephant National Park / Oostkaap

Geflankeerd door de majestueuze Zuurbergen, biedt deze luxueuze kleinschalige countrylodge u uitstekende safarimogelijkheden voor de hele familie in een idyllisch landschap. De lodge ligt in het hartje van een 14000 ha tellende privéconcessie dat deel uitmaakt van het malariavrije Addo Elephant National Park.

Vanaf 132 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Chitwa Chitwa

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Sabi Sand - Kruger Park

Deze exclusieve kleinschalige elegante lodge ligt in het noorden van het beroemde Sabi Sands reservaat aan één van de grootste meren. De geslaagde inrichting van de ruime suites vormt een mengeling van Afrikaanse chic met hedendaags Europees design. Het Chitwa House biedt met 2 suites, leefruimte, keuken, groot terras- en observatiedek, zwembad + privé butler, chef en safarivoertuig met chauffeur aan.

Vanaf 573 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Singita Sabi Sand

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Sabi Sand - Kruger Park

De exclusieve safarilodge met zijn privéconcessie van 19 000 ha binnen Sabi Sand garandeert u een onvergetelijke, romantische safari-ervaring. De Ebonylodge (12 suites) biedt een meer klassiek, koloniaal 'Out of Africa' gevoel; de Boulderslodge is qua decoratie hedendaagser.

Vanaf 1357 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Singita Kruger National Park

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving

Deze exclusieve lodge ligt zeer rustig temidden van een 15000 ha privéconcessie, gekend om zijn rijk wildleven, in het oosten van het Kruger Park. Het geheel bestaat uit 2 gedeeltes. De Swenilodge (6 suites) ligt aan de rivier en biedt een open plan architectuur. De moderne hedendaagse Lebombolodge (15 suites) vormt een arendsnest op de kliffen van de N'wanetsirivier.

Vanaf 1428 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

&Beyond Ngala Tented Camp

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Ngala Private Game Reserve

Ngala Private Game Reserve was het eerste privéreservaat opgericht in het Kruger National Park. Het luxueuze tentenkamp heeft het allemaal: gesofisticeerd comfort en een chic hedendaags interieur in perfecte harmonie met de romantiek van canvas. Vanop het aangename terras kijken de gasten uit op de Timbavatirivier.

Vanaf 455 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Ulusaba

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Sabi Sand - Kruger Park

Het unieke en klassevolle Ulusaba - het privéwildreservaat van Sir Richard Branson - bestaat uit 2 gedeeltes: Rock Lodge bevindt zich op de top van een 'koppie' (rots) en biedt spectaculaire uitzichten, Safari Lodge vormt een harmonieus geheel met de bushomgeving en zijn wildleven.

Vanaf 413 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Londolozi Private Game Reserve

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Sabi Sand - Kruger Park

Deze luxueuze top safarilodge ligt temidden van een privé concessie van 14 000 ha in het Sabi Sand Game Reserve.

Vanaf 759 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Dulini

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Sabi Sand - Kruger Park

Deze exclusieve, boutique safarilodge telt enkel 6 suites en vormt de ideale locatie voor een schitterende safari-ervaring met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Vanaf 590 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Tintswalo Safari Lodge

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Kruger Park

Deze exclusieve safarilodge met zijn unieke architectuur ligt rustig in de private Manyeleti Concessi temidden van het Greater Kruger National Park en is bekend omwille van zijn Big Five en spectaculaire vogelpopulatie.

Vanaf 420 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Lion Sands Game Reserve

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Sabi Sand - Kruger Park

Het private Lion Sands is het enige game reserve die safari’s aanbiedt in de ecosystemen van zowel de Sabi- als de Sandrivier. Het bestaat enerzijds uit de gerenoveerde River Lodge (20 suites) en de exclusieve Ivory Lodge (6 suites). Te midden van een 5000 ha tellende privéconcessie ligt Lion Sands Kruger National Park die 2 lodges omvat: Tinga Lodge (9 suites) en Narina Lodge (9 suites). Voor een absolute top safari-ervaring in een uiterst exclusief en luxueus kader! Een unieke ervaring is het doorbrengen van een nacht in één van de spectaculaire treehouses!

Vanaf 609 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Camp Jabulani

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Hoedspruit - Limpopo

In dit stijlvolle elegante luxekamp, zeer rustig gelegen temidden van het Kapama privéreservaat (13000ha), staat de olifant centraal. Voor een onvergetelijke luxueuze Out of Africa-ervaring gecombineerd met een gastvrije service en uitstekende keuken.

Vanaf 460 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Royal Malewane

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Hoedspruit - Limpopo

Verfijning en luxe in perfecte harmonie met de Afrikaanse bush is wat deze exclusieve lodge uniek maakt. Deze luxelodge ligt zeer rustig in een privénatuurreservaat grenzend aan het Kruger National Park. Voor de liefhebbers van privacy en een gepersonaliseerde service.

Vanaf 1342 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Hanglip Mountain Lodge

Zuid-Afrika
Entabeni Safari Conservancy

Vanuit deze exclusieve, romantische lodge, gelegen in het 22.000ha malariavrije Entabeni, geniet u van schitterende vergezichten. Het zeer verscheiden landschap omvat zowel rotsformaties, open savanne als beboste valleien. Hier combineert u moeiteloos een safari op zoek naar de Big Five, en golf in de Legend Golf Resort, de grootste golf van Zuid-Afrika, met de unieke Extreme 19th, enkel bereikbaar per helikopter.

Vanaf 162 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Legend Golf & Safari Resort

Zuid-Afrika
Entabeni Safari Conservancy

Wereldberoemd om zijn unieke golfbaan, ontworpen door 's werelds top golfers, mag u als echte golffanaat de 'Extreme 19th hole' niet misssen. Na 18 holes kan u (per helicopter) afslaan vanaf een 400m hoge bergtop voor de uitzonderlijke 19e hole. Dit resort maakt deel uit van het Entabeni Safarireservaat (22'000 ha) en de malariavrije Waterberg regio. U kan er tevens het Wildlife Cultural Centre (met witte leeuwen) en het Pedi cultural village bezoeken of genieten van safari's in het Big 5 Entabeni Safarireservaat.

Vanaf 109 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Madikwe Safari Lodge

Zuid-Afrika - Madikwe
Madikwe Game Reserve

Het Madikwe Game Reserve (75000 ha) is malariavrij en bevindt zich ten noordwesten van Johannesburg (4u per wagen) nabij de grens met Botswana. Deze luxueuze safarilodge bestaat uit 3delen: Lelapa Lodge (12 suites), Kopano Lodge ( 4 suites) en Dithaba Lodge ( 4 suites).

Vanaf 360 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Madikwe Hills Private Game Lodge

Zuid-Afrika - Madikwe
Madikwe Game Reserve/North-West

Deze luxueuze lodge ligt in het private Madikwe Game Reserve (75.000 ha) en is gebouwd op een heuveltop tussen reusachtige rotsen en oude Tambotibomen met spectaculaire zichten op de wildrijke vlakten. Naast de hoofdlodge kan u opteren voor een exclusief privé kamp voor 4 personen (Little Madikwe). Kinderen welkom vanaf 10 jaar (geen min. leeftijd voor Little Madikwe).

Vanaf 364 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Rhino Post Safari Lodge

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Kruger National Park

Deze aangename lodge, in een private concessie van 12.000 ha, ligt aan de oevers van de (meestal droge) Mutlumuvi rivier onder grote tambotibomen. Dankzij de afwezigheid van afsluitingen met de Mala Mala en Sabi Sands reservaten is er een rijk wildleven. Kinderen welkom.

Vanaf 220 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Lukimbi Safari Lodge

Zuid-Afrika - Kruger Park omgeving
Kruger Park

Deze luxe lodge, in een privé concessie van 15.000 ha met vrije wilddoorgang met het Kruger Park, ligt aan de oevers van de Lwakahla rivier. De in Afrikaanse stijl ingerichte kamers zijn onderling verbonden met verhoogde houten wandelpaden. Kinderen welkom vanaf 2 jaar.

Vanaf 295 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Amakhala Game Reserve

Zuid-Afrika - Addo National Park
omgeving Addo/Oostkaap

Het malariavrije Amakhala Game Reserve (75.000 ha) ligt ten oosten van Addo National Park en bestaat uit dichtbegroeide bush en de meanderende Bushman’s rivier. Absoluut één der beste game reserves van de Oostkaap. Port Elizabeth bevindt zich op 50 minuten.

Vanaf 210 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Entabeni Safari Conservancy

Zuid-Afrika - Waterberg
Waterberg-Limpopo

Dit spectaculaire malariavrije Big Five reservaat (22.000 ha) bestaat uit savanne, bossen, bergen en watervallen. Naast Hanglip Mountain Lodge & Legend Golf Resort zijn er nog 3 andere sites.

Vanaf 102 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Elewana Loisaba Tented Camp

Kenia - Laikipia
Laikipia

Dit luxueuze volledig gerenoveerde kleinschalige tentenkamp bevindt zich in een 227 km² privé domein met een uitzonderlijk rijk wildleven. De gasten genieten van een spectaculaire locatie met prachtige zichten over de Laikipia vlakte en de Mount Kenya. Uniek is het aparte kamp 'Kiboko' met 3 sterrenbedden voor een onvergetelijke ervaring onder de Keniaanse sterrenhemel.

Vanaf 332 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Elewana Elsa’s Kopje

Kenia - Meru
Meru National Park

Deze elegante en romantische lodge, genoemd naar het beroemde leeuwenwelpje uit Born Free, geniet van een schitterende ligging bovenop een rotsheuvel (“kopje”). U geniet er van 360° spectaculaire panorama’s over de Meru grasvlakte.

Vanaf 252 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Jack's Camp

Botswana - Makgadikgadi Pans
Makgadikgadi Pans

De Makgadikgadi Zoutpannen met hun grijswitte droge biotoop staan in schril contrast met de groene en waterrijke Okavango delta. Een quadrit zorgt voor een unieke belevenis. Dit in traditionele Oostafrikaanse stijl gebouwde safarikamp is de droomlocatie voor een volledige woestijnervaring wars van stress en geluid. Kinderen welkom.

Vanaf 1328 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Muchenje Safari Lodge

Botswana - Chobe
Chobe National Park

Deze aangename lodge is gebouwd op een rotsformatie aan de Choberivier en biedt prachtige zichten over de rivier en de wildrijke grasvlakten. Kinderen welkom vanaf 8 jaar.

Vanaf 447 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's

Sanctuary Olonana

Kenia - Masai Mara
Masai Mara

Dit luxe tentenkamp, aan de oevers van de Mara rivier ligt in een privé concessie grenzend aan de Masai Mara. De tenten hebben allen een privé terras met fantastisch uitzicht over de Mararivier. De ideale locatie voor de Grote Migratie (juli tot oktober). Kinderen welkom.

Vanaf 197 € MEER INFO prijs/pers./nacht excl. promo's